Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία

Η Ypera Insurance Co. Ltd, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2002, υπό την επωνυμία Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ. Η Ypera, είναι Ασφαλιστική Εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη στην Κύπρο σύμφωνα με τις πρόνοιες του κυπριακού δικαίου και των κανονισμών και οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ypera, τότε Υδρόγειος, πήρε την άδεια λειτουργίας της, στις 12 Μαρτίου 2003, κάτω από τις τότε εν ισχύει Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Έκτοτε, η Ypera, κατέχει μία περίοπτη θέση στον ασφαλιστικό ορίζοντα της Κύπρου και παραμένει μια δυνατή, φερέγγυα, μα ταυτόχρονα μια ανθρώπινη ασφαλιστική Εταιρεία.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Ypera αποτελείται από πέραν των 65 ατόμων και πλέον των 140 προσοντούχων επαγγελματιών συνεργατών / διαμεσολαβητών, σε ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίοι εξυπηρετούν την πολυπληθή πελατεία της, από τα 5 καταστήματα της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες του ευρωπαίου πολίτη.

0
Πέραν των 60,000 πελατών
0
προσωπικό
& συνεργάτες
0
δείκτης φερεγγυότητας %

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και πελατοκεντρικές ασφαλιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας, απόλυτα εναρμονισμένες στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον.

Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε δυναμικά και υπεύθυνα στην προάσπιση της μακροπρόθεσμης ευημερίας των ιδιωτών και επιχειρηματιών.

Μέσω των 5 καταστημάτων μας και έχοντας δημιουργήσει ένα εκτεταμένο, σύγχρονο και αξιόλογο δίκτυο αντιπροσώπων που δραστηριοποιείται σε όλη τη Κύπρο, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση.

Στόχοι

Η Ypera να συνεχίσει την επιτυχημένη δραστηριοποίηση της στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, με ιδιαίτερη προσήλωση στα επαγγελματικά πρότυπα και την επιχειρηματική δεοντολογία.

Για όλα όσα εσείς θεωρείτε σημαντικά η Ypera στέκεται δίπλα σας με ακεραιότητα, αξιοπιστία και με σταθερή οικονομική και αναπτυξιακή στρατηγική σχεδιάζει το μέλλον, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Στόχος της η δημιουργία πραγματικής αξίας για τον πελάτη και τον συνεργάτη, προσφέροντας ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, ξεκάθαρους όρους συμβολαίων, δίκαιη τιμολόγηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις, μαζί με την εγγύηση της άριστης συνεργασίας με μια Εταιρεία που συγκαταλέγεται στις υγιέστερες της Κύπρου στις Ασφαλίσεις Γενικής Φύσεως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες