ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ YPERA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η παράδοση 22 ετών προς όλους τους ανθρώπους της Ypera, που εντυπωσίασαν με την ΥΠΕΡπροσπάθειά τους και κατάφεραν πολλά ΠΕΡΑ από τα αναμενόμενα! 

Με μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσε η Ypera Ασφαλιστική τους ανθρώπους και συνεργάτες της, στις 18 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο Radisson Beach Resort στην Λάρνακα.  

Με νέα ταυτότητα αλλά πιστή στις αξίες, την ανθρώπινη κουλτούρα, την κληρονομιά και τη δέσμευσή της για την ποιότητα και την καινοτομία στις υπηρεσίες που προσφέρει, η Ypera Ασφαλιστική τίμησε για άλλη μια φορά τη συμβολή των ανθρώπων της και την αφοσίωσή τους στην εταιρεία και την εξέλιξή της.  

Τη σημαντική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί άνθρωποι του τόπου μας, όπως ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης ο οποίος απηύθυνε σύντομο αλλά θερμό χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου UCLAN και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας, κ. Φλώρος Βωνιάτης, οι οποίοι επίσης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς. Με την παρουσία τους, τίμησαν επίσης την εκδήλωση μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας καθώς και Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης: «Η παρουσία της Ypera στην Κύπρο σηματοδοτεί το σύγχρονο ασφαλιστικό πνεύμα το οποίο διαχρονικά διαπνέεται στον τόπο μας από την αξιοπιστία, υπευθυνότητα αλλά και φερεγγυότητα».  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Δρ. Νάκης Αντωνίου στον χαιρετισμό του, παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της Ypera Ασφαλιστικής και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια, προς τους συνεργάτες καθώς και προς το Διοικητικό Συμβούλιο και Διευθυντικό προσωπικό της Εταιρείας που συνέβαλαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα για το 2023.

Ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, στον χαιρετισμό του παρότρυνε τους Συνεργάτες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, υπενθυμίζοντας ότι η ασφάλιση προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.  

Στην τελετή βραβεύτηκαν συνολικά 30 Συνεργάτες.

Gallery