Η Υδρόγειος εξελίσσεται σε Ypera!

Έπειτα από 22 χρόνια μεγάλης επιτυχίας, η Υδρόγειος γίνεται καλύτερη, με νέο όνομα το Ypera και ακόμα πιο σύγχρονη εικόνα.

Αυτές τις μέρες, γιορτάζουμε την εξέλιξή μας και ανυπομονούμε για τη νέα μας υπερ-εποχή. Την εποχή της Ypera! Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την Εταιρεία μας, η οποία έχει πλέον νέο brand name και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Το κεφάλαιο “Υδρόγειος” μάς χαρίζει μια μεγάλη κληρονομιά και ένα σύνολο αξιών που τιμούμε πιστά και στο νέο μας ταξίδι.

Η Ypera παίρνει τη σκυτάλη, όμως που συνεχίζει να “Είναι υπέρ σου”. Το νέο μας σλόγκαν δηλώνει με τον πιο άμεσο τρόπο πως για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, παραμένουμε μια δυνατή, φερέγγυα και ανθρώπινη Εταιρεία που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να τους στηρίζει, αμέσως μόλις το χρειαστούν.

Τίποτε δεν άλλαξε από όσα κάνουμε, από όσα έχουμε συμφωνήσει και από όσα μας ξεχώρισαν στην προτίμηση των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό που άλλαξε, είναι η ματιά μας προς το μέλλον, το οποίο το βλέπουμε με νέο αέρα αισιοδοξίας, πολλή καινοτομία και διάθεση να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά της ασφάλισης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Δρ. Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ypera: “Θέλουμε να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά και να δείξουμε με πράξεις πώς πρέπει να είναι η ασφάλιση του αύριο στην Κύπρο.”

Συνεχίζουμε λοιπόν, σε ένα μέλλον με πολλά υπέρ, σε ένα αισιόδοξο μέλλον με την Ypera!